RCIB Indoorseizoen eindigt op 15 maart ’24

Het einde van het indoor race seizoen 2023-2024 bij RC Indoor Bleiswijk komt langzaam in zicht. Ook al zit het weer nog niet zo mee, de eerste lentekriebels zijn al voelbaar en de meesten van ons kunnen niet wachten tot ze weer buiten kunnen gaan racen.

We mogen terugkijken op een geweldig winterseizoen, met veel gezellige racedagen en -avonden en met de RCIB 12th League in het weekend van 13 en 14 januari toch wel als hoogtepunt. Een spannend evenement, zowel voor ons als organisatie maar zeker ook door de races zelf, met rijders uit 5 landen!

Met het buitenseizoen voor de deur loopt inmiddels het aantal inschrijvingen langzaam terug, vooral op de zondagen. We hebben daarom besloten om op 15 maart 2024 het laatste vrij rijden evenement van het winterseizoen te organiseren. De MyRCM evenementen voor maart zijn aangemaakt en inschrijven hiervoor is mogelijk. We hanteren voor deze laatste sessies in maart niet alleen een maximum van 25, maar ook een minimum van 10 rijders. Bij minder dan 10 inschrijvingen voor een vrijdagavond of zondag wordt deze sessie geannuleerd.

In het afgelopen seizoen hebben tot nu toe (begin februari) zo’n 120 verschillende rijders de weg naar RC Indoor Bleiswijk weten te vinden en tikken we in totaal bijna de 600 inschrijvingen aan. Met nog een maand te gaan, zullen we dat aantal ongetwijfeld gaan overschrijden. Daar zijn we best trots op en misschien nog wel het meest belangrijke: het tapijt heeft het gehouden! Hier en daar is wel een kleine reparatie noodzakelijk geweest, maar verder ligt de track er nog super strak bij.

We kijken dan ook al uit naar het volgende indoor seizoen en hopen jullie ook dan weer te kunnen verwelkomen voor een gezellig avondje of dagje racen.