Helaas ontstonden er in voorgaand indoorseizoen na verloop van tijd problemen met hobbels in het tapijt. Door deze hobbels bleek het zelfs niet meer mogelijk om nog normaal te kunnen rijden en moest het seizoen eerder dan gehoopt worden beƫindigd.

Het was niet de eerste keer dat dit ons overkwam. We hebben ons door meerdere partijen laten adviseren en zijn uitgekomen op een allerlaatste poging om het circuit voort te laten bestaan. Het nieuwe tapijt is van dezelfde kwaliteit als vorig seizoen: zwart ETS-tapijt. Het is alleen op een andere manier aangebracht en is nu over de volle oppervlakte gelijmd. Een behoorlijke klus die bovendien niet meer teruggedraaid kan worden. We zullen het met dit tapijt moeten doen! De organisatie heeft besloten dat dit onze laatste poging wordt met het tapijt. Als het niet werkt en weer problemen oplevert, zijn wij helaas genoodzaakt onze activiteiten bij RC Indoor Bleiswijk te beƫindigen.

Om het tapijt dan ook goed te houden vragen wij ook de medewerking van de deelnemers. Belangrijk onderdeel hiervan is de een lijst met vrijgegeven smeermiddelen. Smeermiddelen die niet op deze lijst staan, mogen niet worden gebruikt.

Het tapijt is niet splinternieuw en is eerder gebruikt op de baan van Racing Arena Limburg. Het is op papier dezelfde specificatie als het tapijt van 2022-2023. Bij het aanbrengen voelde het dikker aan. Dat geeft ons goede hoop dat het ook steviger is.

Op deze foto is redelijk goed te zien hoe slecht het oude tapijt na slechts 5 maanden was geworden, niet heel best.
Bij het aanbrengen van het nieuwe tapijt was er gelukkig hulp!
Het laatste stukje verlijmen.

RC Indoor Bleiswijk
Het eindresultaat mag er zijn!