RC Indoor Bleiswijk

Ons circuit is een permanent on-road circuit. Er wordt geracet in bekende klassen uit de Tamiya Cup en het Nomac NK. Racen met de Tamiya M-chassis en 1:12 LMP en 1:12 GT blijken erg populair en uitermate geschikt voor ons circuit. Maar ook met een 1:10 Touringcar of Fronti heb je een hoop plezier.

Het circuit is gelegen aan de Zernikestraat 4, 2665JJ in Bleiswijk (nabij Zoetermeer) en is eenvoudig te bereiken via de snelweg A12 of vanaf de N209.

Onze locatie op Google Maps

Het circuit is gebouwd op een entresolvloer in het bedrijf Deforma B.V. en is uitsluitend toegankelijk via een trap. Helaas is het hierdoor niet eenvoudig toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Alle auto’s die voldoen aan de gestelde eisen in het technisch reglement mogen rijden op het circuit. In de basis komt dat neer op 1:10 en 1:12 elektrisch aangedreven on-road auto’s met een beperkte snelheid.

Wanneer je niet beschikt over de exacte motor of overbrengverhouding zoals omschreven in het reglement dan is dat voor het vrij rijden niet direct een probleem. Bij wedstrijden zal er uiteraard wel strikt op worden toegezien dat je conform de reglementen deelneemt aan de wedstrijd.