Mighty Gripper V3 Yellow nu ook toegestaan

In verband met het behoud van het tapijt hanteren we met ingang van het seizoen 2023-2024 een lijst met vrijgegeven smeermiddelen. Als basis hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de lijst van De British Radio Car Association (BRCA). Veel van de smeermiddelen op deze lijst zijn in Nederland en het vaste land van Europa echter niet (meer) zo courant en goed verkrijgbaar.

We hebben daarom besloten om een product aan onze lijst met vrijgegeven middelen toe te voegen: de Mighty Gripper V3 Yellow. Dit product voldoet ook aan de eisen om te worden opgenomen, met als belangrijkste eigenschap dat het een niet olie gebaseerd (non-oil based), reukloos middel is.

Mighty Gripper V3 Yellow is bij veel (online) RC winkels verkrijgbaar en is geschikt voor omstandigheden met veel grip, zoals op ons circuit van RC Indoor Bleiswijk. Voor de goede orde: alleen de Yellow variant van Mighty Gripper is toegestaan, de overige (kleur) varianten van Mighty Gripper niet.