Heropening van ons aangepaste circuit

Op zondag 23 januari heropenen we ons circuit! We laten de lockdown achter ons en gaan weer lekker rijden op het circuit. Tijdens de lockdown hebben er niet stilgezeten en het hele binnenveld vervangen.

De baanafzetting is nu veel vriendelijker voor de auto’s, beter zichtbaar en ziet er daarnaast ook veel mooier uit. Het lijkt nu net een echt racecircuit met curbstones en gras! We zijn zelf erg trots op resultaat en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze accommodatie aan de Zernikestraat 4, 2665JJ in Bleiswijk.

Het rechter gedeelte van de baan is aangepast. Niet alleen de afzetting is vervangen naar ook zijn de bochten verplaatst voor meer rijlengte in de chicane. Ook is het zicht op de meest rechterbocht verbeterd.
Bij het linkerdeel van het circuit zijn de bochten ook iets aangepast om het zicht op de bocht linksonder te verbeteren.
Voorheen de lastigste plek voor de auto’s is nu aangepast met (enigszins) rijdbare curbstones met kunstgras. Zo verwachten we dat een stuurfoutje niet meteen leid tot (grote) schade aan de auto’s.